Vocalistul OZN renunță după 50 de ani, a fost anunțat turneul final din SUA

 Vocalistul OZN renunță după 50 de ani, a fost anunțat turneul final din SUA
Cleopatra

La cincizeci de ani de carieră, OZN și-au anunțat ultimul turneu în SUA. Vocalistul Phil Mogg va folosi aceste date de turneu drept cântecul său de lebădă, sărbătorind cinci decenii ca membru cu cel mai vechi timp al OZN.

UFO va deveni una dintre cele mai influente trupe ale erei lor, și anume pentru New Wave of British Heavy Metal. Scorpionii legendă Michael Schenker De asemenea, a lucrat mulți ani cu UFO, cântând și în afara oricărei trupe rock între 1973 și 2003.

„Această decizie a fost de mult timp. M-am gândit să renunț la sfârșitul turneelor ​​anterioare ale OZN-urilor în 2016”, explică Mogg. „Nu vreau să numesc asta un turneu de adio, deoarece urăsc acest cuvânt, dar concertele de anul acesta vor reprezenta ultimele mele apariții de tip tap cu trupa.”„2019 marchează cea de-a 50-a aniversare a OZN-urilor, așa că momentul pare potrivit”, continuă el. „Va avea loc un turneu final în Marea Britanie și vom cânta și câteva spectacole în alte orașe selectate cu care trupa are o legătură puternică. Dar în afara Regatului Unit, acesta nu va fi un turneu lung. A fi pe drum nu este întotdeauna extrem de luxos și, deși jocul este la fel de grozav ca niciodată, lucrurile care îl înconjoară devin foarte obositoare. Întotdeauna mi-am spus că atunci când voi ajunge la acel stadiu, voi demisiona și asta voi face. Acesta este momentul potrivit pentru mine să renunț.”

„Poate că cel mai bun cuvânt de folosit este „dulce-amărui”,” conchide el. „Dar a sosit timpul meu să părăsesc OZN-urile și tot ce rămâne este să mă asigur că avem un turneu grozav.”

Turneul final al OZN-ului va începe pe 10 octombrie în Anaheim, California și se va termina pe 2 noiembrie în Uncasville, Connecticut. Sfântul blindat și Cultul stridiilor albastre se va alătura OZN-urilor în anumite date. Consultați mai jos lista completă a emisiunilor.

Turul UFO 2019 în SUA

10 octombrie - Anaheim, California @ The Grove#
11 octombrie - Las Vegas, Nevada @ House of Blues#
24 octombrie - Wabash, Ind. @ Honeywell Center
25 octombrie - St. Charles, Ill. @ Teatrul Arcade
26 octombrie - St. Charles, Ill. @ Teatrul Arcade
27 octombrie - Chesterfield, Michigan @ Diesel
30 octombrie - New York, N.Y. @ Sony Hall
31 octombrie - Staten Island, N.Y. @ St George Theatre*
1 noiembrie - Jim Thorpe, Pa. @ Penn’s Peak*
nov. 2 - Uncasville, Ct. @ Wolf's Den @ Mohegan Sun
# Cu Sfântul Blindat
*Cu Blue Oyster Cult

Cel mai bun cântec metal al fiecărui an din 1970

aciddad.com