Soundgarden Book Concerte intime din America de Nord pentru a promova albumul „King Animal”.

 Soundgarden Book Concerte intime din America de Nord pentru a promova ‘King Animal’ Album
Jim Dyson, Getty Images

Dacă ești un Soundgarden fan și oriunde în apropierea orașului New York, Toronto sau Los Angeles, începeți să faceți aranjamente pentru a ajunge la una dintre cele trei întâlniri intime ale trupei luna aceasta. În plus, dacă tu pre-comanda ' Regele Animal ' înainte de 7 noiembrie vi se va acorda acces prin parolă la Prevânzare Ticketmaster pe nov. 8.

Soundgarden va juca pe 13 noiembrie la Irving Plaza din New York, urmat de un spectacol la The Phoenix din Toronto pe 16 noiembrie și se va încheia cu o întâlnire pe 27 noiembrie la Teatrul Fonda din Los Angeles. Biletele pentru pre-vânzare vor fi vândute pe principiul primul venit, primul servit și nu există nicio garanție că parola vă va oferi un bilet la spectacol. Data publicării în vânzare pentru toate spectacolele va fi 9 noiembrie la ora locală 10:00.

În alte știri despre promoția „King Animal”, grupul tocmai s-a înscris pentru a juca serialul de concerte webcast „Late Show With David Letterman”, „Live on Letterman”. După performanța lor la emisiunea de discuții târziu din 12 noiembrie, grupul va rămâne la un mini-concert care va fi transmis pe web pe CBS.com și VEVO. Soundgarden și-a rezervat și o apariție la emisiunea ABC „Jimmy Kimmel Live!” pentru 26 noiembrie.Albumul „King Animal” va fi lansat în magazine pe 13 noiembrie și conține actualul single „ Am fost plecat prea mult timp ,' precum și piesa recent lansată ' Actor non-statal .'

aciddad.com