Se pare că Motley Crue a vândut întregul catalog de muzică pentru 150 de milioane de dolari

 Se pare că Motley Crue a vândut întregul catalog de muzică pentru 150 de milioane de dolari
Emma McIntyre, Getty Images

Motley Crue tocmai am încheiat o afacere mega bani cu BMG. Formația emblematică se spune că vândut catalogul lor complet către compania muzicală pentru aproximativ 150 de milioane USD.

Întreaga istorie a lansărilor trupei a făcut parte din înțelegere, de la debutul lor din 1981 Prea repede pentru a iubi prin 2008 Sfinții din Los Angeles . Albumele live și compilațiile, dintre care câteva au câștigat discul de platină, sunt de asemenea incluse în acordul din nouă cifre.

„Este uimitor să colaborăm cu noii noștri parteneri de la BMG. Experiența lor extinsă de succes în Rock i-a făcut casa perfectă pentru a continua să ne păstrăm și să ne dezvoltăm moștenirea muzicală, asigurându-ne că rămânem mereu la Top”, a spus Motley Crue.Managerul Crue, Allen Kovac, adaugă: „După ce a lucrat cot la cot cu BMG timp de mai bine de un deceniu, relația pe care am dezvoltat-o ​​și succesul pe care l-am obținut de-a lungul anilor au făcut ca aceasta să fie o tranziție foarte ușoară de încredințat acestui catalog Rock prețuit. Lucrul cu BMG în orice calitate, fie că este vorba de publicare sau de înregistrări, a fost întotdeauna o experiență grozavă.”

CEO-ul BMG, Hartwig Masuch, comentează: „Aceasta este mai mult decât o tranzacție semnificativă. Este un nou capitol pentru un catalog extraordinar. Puține trupe înțeleg mitul și magia rockului ca Motley Crue. Pe o piață de achiziție a drepturilor din ce în ce mai competitivă, artiștii trebuie să fie convinși că un cumpărător va face ceea ce trebuie cu munca lor. Sunt încântat că Motley Crue a decis că BMG va fi cei mai buni paznici ai carierei lor muzicale.”

Motley Crue se va lansa în turneul lor foarte așteptat și amânat pe stadion cu Def Leppard în 2022. Pentru lista completă a datelor, click aici .

aciddad.com