In Flames and Lacuna Coil va porni pentru 70.000 de tone de festival de metal

 In Flames and Lacuna Coil va porni pentru 70.000 de tone de festival de metal

Pregătește-te pentru mai multe metale grele în marea liberă -- 70.000 de tone mai exact. În ianuarie, 40 de trupe de metal puternice, inclusiv Lacuna Coil și În flăcări , iar o mulțime de fani vor porni în Caraibe pentru a treia ediție a festivalului 70.000 Tons of Metal.

Dacă îți plac navele de croazieră și festivalurile de metal, acele două lumi foarte diferite se vor ciocni pe mare în luna ianuarie. Festivalul 70.000 Tons of Metal tocmai a anunțat primele 10 trupe confirmate pentru aventura nautică, care includ Lacuna Coil, In Flames, Nile, Doro, Sabaton, Subway to Sally, Helstar, Immolation, Anacrusis și Die Apokalyptischen Reiter.

Pentru prețul metalului de 666 de dolari, fanii se pot urca la bord călătorie de cinci zile și patru nopți care pleacă din Miami, Florida, și călătorește prin Caraibe la bordul „Majesty of the High Seas”. Călătoria include un total de două zile pe mare și o zi întreagă de distracție pe o insulă din Caraibe, precum și toată acțiunea de a face lovituri de cap și de acțiune în cerc de care te poți descurca. The site-ul web pentru că festivalul se laudă chiar cu eliminarea locurilor pentru spectacole, întrebând sarcastic „îți plac spectacolele de Heavy Metal așezate?”Încarnările anterioare ale festivalului de metal plutitor au inclus persoane grele precum Children of Bodom, Cannibal Corpse, Exodus, Testament și Iced Earth. Gama actuală este doar primul val de acțiuni anunțate, dar deja pare foarte promițătoare. Chiar și pasagerii pot cânta în timpul nopții cu microfon deschis a navei și sesiunilor de karaoke metal.

Festivalul de 70.000 de tone de metal se va retrage pe 28 ianuarie 2013 și se va întoarce în port pe 3 februarie. Dacă ți se pare mult timp de așteptat, poți oricând să treci timpul urmărind ceasul de numărătoare inversă furnizat pe site-ul festivalului.

aciddad.com