Deftones va lansa concertul inaugural „Dia De Los Deftones” în San Diego

 Deftones va lansa ‘Dia De Los Deftones’ Concert la San Diego
Warner Bros. / Fotografie de Frank Maddocks

În timp ce așteptăm un nou album, există un alt motiv de sărbătoare pentru Deftones . Trupa tocmai a anunțat că va găzdui primul lor eveniment de concert -- Dia De Los Deftones -- care va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, la Petco Park at the Park din San Diego.

Rockerii veterani promit o zi de muzică, mâncare și băuturi, cu o gamă muzicală care include seturi de la Future, Mike Shinoda , Rocket From the Crypt, H09909, Doja Cat, Voww și Vein.

Spectacolul din 3 noiembrie va fi unul dintre cele două spectacole exclusive din California pentru Deftones anul acesta. Cântăreaţă maro chinezesc spune despre eveniment: „De ani de zile, am cântat la festivaluri cu formații atât de uimitoare și diverse și asta am reușit cu prima noastră afișare pentru Dia de Los Deftones. Ne dorim ca acest eveniment să fie o sărbătoare, cu un eveniment incredibil. artiștii pe care i-am adunat și experiențele pe care le organizăm pentru site-ul festivalului, va fi o zi și o noapte minunată pentru toți cei care ni se alătură.Toboșarul Abe Cunningham adaugă: „Suntem absolut încântați că ni se alătură artiști fantastici și credibili în această călătorie inaugurală și așteptăm cu nerăbdare să vi-l aducem.”

Biletele vor fi puse în vânzare pentru eveniment vineri (20 iulie) la ora 10:00 PT prin Live Nation și prin site-ul Deftones. Oportunitățile de pre-vânzare vor începe mâine (17 iulie) la ora 10:00 PT.

Vedeți-l pe Chino Moreno în 10 vocaliști care vă pot cânta să dormi și să te sperie de moarte

Clasamentul albumelor Deftones

aciddad.com