Clasamentul albumelor Stone Sour

 Clasamentul albumelor Stone Sour
Roadrunner

Cine stia? În 1992, a sunat o trupă puțin cunoscută Stone Sour formată în Des Moines, Iowa, au rămas împreună cinci ani și apoi s-au desființat în liniște. Cântăreața lor, Corey Taylor , dintr-o dată a fost aruncat în lumina reflectoarelor cu tot mai popular Slipknot . Dar la trei ani după ce s-au despărțit și cu Slipknot care se descurcă destul de bine, Taylor a decis să mai încerce Stone Sour. De data aceasta, trupa avea să găsească acel succes și, în acest proces, s-a reușit să se distingă de Slipknot, deși Taylor era vocea ambelor grupuri.

Când debutul auto-intitulat al lui Stone Sour a sosit în 2002, a fost un efort în mare parte greoi care nu a zburat prea departe de calea stabilită a lui Slipknot. Pe măsură ce în cele din urmă fanii s-au familiarizat mai mult cu Stone Sour, trupa a decis să se ramifică puțin. Vino What(Ever) May și Secretul audio amândoi s-au înclinat mai mult pe hard rock și au oferit melodii mai accesibile pentru radio, în timp ce House of Gold & Bones Pt. 1 și House of Gold & Bones, Pt. 2 am văzut trupa să se implice într-o varietate de stiluri în timp ce livra prima lor piesă conceptuală. Pe măsură ce formația s-a schimbat, s-a schimbat și sunetul într-o oarecare măsură, dar parteneriatul lui Taylor cu chitaristul Josh Rand a fost creativ prin linie de-a lungul întregii istorii a trupei.

Stone Sour a continuat să surprindă fanii și să evolueze cu fiecare disc, dar care dintre lucrările lor este cea mai bună? Derulează prin galeria de mai jos, în timp ce clasificăm albumele de studio ale lui Stone Sour, de la cel mai slab la cel mai puternic.Clasamentul albumelor Stone Sour

aciddad.com