Cântăreața Flyleaf Lacey Sturm vizitează „Underworld” în videoclipul „Heavy Prey”.

 Cântăreața Flyleaf Lacey Sturm vizitează ‘Underworld’ în ‘Heavy Prey’ Video

Cântăreața Flyleaf, Lacey Sturm, este o mare putere și se frământă în întuneric, prevestitor și apocaliptic videoclipul pentru „Heavy Prey”. Sturm și-a împrumutat vocea plină de încăpere cântecului lui Geno Lenardo, care apare pe coloana sonoră a „Underworld Awakening”, al patrulea film din franciza de acțiune.

Având în vedere legătura dintre cântec și filmul condus de Kate Beckinsale, filmările din film sunt împrăștiate prin fotografii cu Sturm cântându-și plămânii crud. Beckinsale arată fierbinte în costumul ei de latex și trenciul în timp ce se luptă cu o multitudine de forțe nefaste ca anti-eroina Selene. Serios, totuși, acest videoclip este plin de femei nenorocite. Sturm se mișcă ca un uragan cu vânturi puternice, în timp ce ea se zvârcește și dansează în cercuri în rochia ei neagră cu volan, înconjurată de penuri de fum, în timp ce Lenardo, care a fost cândva în Filter, bate riff-urile.

Sturm pare apoi să se transforme într-unul dintre personajele filmului, purtând o halată albă de spital în timp ce cântă. Ar trebui să se alăture Selenei în cruciada ei în film. E atât de credibilă!„Underworld Awakening” ajunge în multiplexuri astăzi, 20 ianuarie.

Urmăriți videoclipul „Heavy Prey”.
aciddad.com