Brian Johnson laudă perioada lui Axl Rose în AC/DC

 Brian Johnson laudă perioada lui Axl Rose în AC/DC
Ethan Miller, Getty Images / Frazer Harrison, Getty Images

AC DC vocalist Brian Johnson a lăudat Axl Rose pentru că a făcut o „lucrare fantastică” în timpul perioadei sale cu legendara trupă australiană.

Odată cu reunirea membrilor supraviețuitori ai clasicului AC/DC Înapoi în negru lineup, totul pare în regulă în lumea rock’n’roll-ului. Un nou lot de cântece - împreună cu revenirea lui Brian Johnson, Cliff Williams și Phil Rudd — a readus AC/DC în lumina reflectoarelor pentru prima dată de la turneul de mare succes al lui Axl Rose ca cântăreț al trupei.

În timpul unui nou interviu cu Johnson, care a fost demis de la AC/DC în 2016 după ce a suferit de probleme grave de auz, cântărețul și-a împărtășit părerea despre anii Axl Rose de la AC/DC. „A sărit într-un concert dur, dur de vocalist”, spune Johnson Rock clasic suprem . „Trebuie să fii în fruntea jocului tău pentru asta. Nu sunt multe locuri de odihnă. Chiar trebuie să mergi din plin, tot timpul. Și pentru el să facă asta într-un timp atât de scurt a fost destul de fantastic. Am mult respect pentru ceea ce a făcut, știi. Mult respect.”Johnson l-a salutat și pe chitaristul ritmic Stevie Young , care l-a înlocuit cu dragoste pentru unchiul său, Malcolm Young, de la boala muzicianului și de la moartea ulterioară.

„Nu vrei să dai înapoi și cred că contribuția lui Stevie este faptul că a menținut acel nivel.” adaugă Johnson . „Și Stevie, rolul lui este să mențină acel nivel exact acolo unde Angus [Young] și Malcolm și-au dorit întotdeauna - știi, cel mai bun lucru care ar putea fi. Cred că asta este, într-adevăr.

Cel mai nou album AC/DC, Pornire , va fi lansat pe 13 noiembrie. Pentru a lua o copie a înregistrării foarte așteptate, click aici .

Vezi cum arată 28 de vedete rock + metal în episoadele „The Simpsons”.

aciddad.com