Anthrax a dezvăluit detalii pentru emisiunea live a 40-a aniversare

 Anthrax a dezvăluit detalii pentru emisiunea live a 40-a aniversare
Fotografie de Jimmy Hubbard

Sunt 40 de ani de thrash și numărătoare, dar nu înainte ca o aniversare foarte specială să fie marcată pentru Antrax . Trupa, care și-a numărat înapoi zilele până la cea de-a 40-a aniversare oficială, pe 18 iulie, a anunțat acum un eveniment live special la nivel mondial care va începe vineri, 16 iulie.

Fanii din America de Nord vor putea urmări evenimentul în direct începând cu ora 19:00 ET / 16:00 PT pe 16 iulie, iar fanii din Marea Britanie vor începe vizionarea sâmbătă, 17 iulie, la miezul nopții BST. Ca parte a transmisiei live, Anthrax va cânta un set extins de hituri și melodii profunde, care acoperă întregul catalog al grupului.

Fanii pot cumpăra bilete pentru streamul live sau opțiuni de pachet care includ un chat video live prin intermediul Site-ul web AnthraxLive . În plus, vor exista lucrări de artă speciale pentru a 40-a aniversare create pentru tricouri în ediție limitată, bilete comemorative și un afiș aniversar. În plus, fanii vor putea cumpăra un bilet digital pentru a retrăi istoria extinsă de 40 de ani a trupei prin interviuri, mărturii și povești din culise.Prin amabilitatea Antraxului
Prin amabilitatea Antraxului

„Eram un băiat metalist de 17 ani din Queens când am început această trupă”, a spus chitaristul. Scott Ian . „Sunt un băiat metalist de 57 de ani din Queens, pe cale să sărbătoresc cea de-a 40-a aniversare a acestei trupe. Asta înseamnă că de 40 de ani am ajuns să fac exact ceea ce mi-am dorit să fac – și să ajung să fac ceea ce am dragostea și faptul că fac parte din ceva mult mai mare decât mine a făcut timpul, greutatea incredibilă a lui 40 pare atât de ușoară. A fost o poveste uimitoare până acum și văd 40 ca o piatră de hotar care trebuie să fie recunoscută și sărbătorită. Felicitări pentru noi!'

El adaugă: „Văd, de asemenea, 40 ca o piatră de temelie către următorul capitol din Anthrax - mai avem multe de spus și niște riff-uri ucigașe de dezlănțuit. Nu voi spune: „Uite încă 40”, pentru că nimeni nu vrea. pentru a vedea asta (aș avea 97 de ani). Ce zici de: „Uite cel puțin încă zece și vom merge de acolo! Vă mulțumesc că mi-ați permis, prietenii mei.”

Vezi mai jos un trailer pentru Concertul de 40 de ani de la Anthrax.

Concertul de 40 de ani de la Anthrax

aciddad.com