A fost lansat trailerul documentar „Sound City” al lui Dave Grohl

 „Sound City” al lui Dave Grohl’Sound City’ Trailer documentar lansat

Dave grohl a realizat un documentar despre faimoasele studiouri Sound City - Nirvana lui „Nevermind” și Fleetwood Mac „Zvonurile” ale lui fac parte din repertoriul studioului, pentru a numi câteva. A fost lansat un trailer foarte scurt și nu foarte informativ, dar cu totul evocator. Este mai mult un teaser decât orice.

Există imagini în ritm rapid cu artiști importanți precum Tom Petty și alții, dar nu există dialog. Sunt doar clipuri de corpuri de iluminat ca Trent Reznor , Stevie Nicks și o mulțime de alții din interviurile lor, vorbind și fiind expresivi cu mâinile lor în timp ce un riff exploda în fundal. Orice ar spune ei, nu putem auzi pentru că muzica răsună.

Acestea fiind spuse, există câteva cuvinte presărate peste tot. Totuși, cel mai emoționant? Când trailerul se termină și cineva declară: „Orașul sunetului. Gata, omule”. Există, de asemenea, o fotografie cu Grohl, care lăsă să râdă din burtă înainte ca teaserul să se încheie.

Nu prea puteți aduna despre film din acest trailer. Dar există sesiuni de jam cu Corey Taylor precum și Stephen Pearcy de la Ratt.

O dată de lansare în cinematografe pentru acest documentar rock suprem nu a fost încă stabilită. Acest trailer, deși scurt, ne face să vedem filmul, fie că este la un teatru de artă sau din confortul caselor noastre, pe DVD.

Urmăriți trailerul „Sound City”.
aciddad.com